Положення про конфіденційність

Цей веб-сайт (далі — «Веб-сайт») наданий ТОВ «Монсанто Україна», Київ, Україна (далі — «нами» або «ми»).

ТОВ «Монсанто Україна»
Юридична адреса:
вул. Володимирська, буд. 101А, корпус 2, 6-поверх
м. Київ, 01033, Україна

Поштова адреса:
вул. Верхній Вал, 4-б
м. Київ, 04071, Україна
Тел. + 38 044 490 75 75

Збір і обробка персональних даних

Нижче ми надаємо вам інформацію стосовно того, яким чином ми використовуємо ваші персональні, коли ви користуєтесь нашим Веб-сайтом. Якщо інше не вказано в наступних розділах, юридичною основою для обробки ваших персональних даних є той факт, що така обробка вимагається для отримання доступу відповідно до вашого запиту до функціоналу Веб-сайту.

Використання нашого Веб-сайту

Доступ до нашого Веб-сайту

При переході на наш Веб-сайт, ваш браузер буде передавати деякі дані на наш веб-сервер. Це відбувається з технічних причин, та є необхідним для того, щоб надати вам доступ до відповідної інформації. Для того, щоб спростити вам доступ до Веб-сайту здійснюється збір, зберігання протягом короткого періоду та використання таких даних:

  • IP адреса
  • дата та час доступу
  • різниця в часових поясах за Гринвічем (GMT)
  • зміст запиту (відповідний сайт)
  • статус доступу/код стану HTTP
  • обсяг переданих даних
  • веб-сайт, з якого надається запит на надання доступу
  • браузер, налаштування мови, версія браузера, операційної системи та структури

Крім того, для захисту наших законних інтересів, ми будемо зберігати ці дані протягом обмеженого періоду часу для того, щоб мати можливість ініціювати відстеження даних у разі фактичного несанкціонованого доступу, або спроби такого доступу до наших серверів.

Використання Cookies

Що таке «Cookies»?

Цей веб-сайт використовує так звані файли Cookies. Cookies це невеликі текстові файли, які Ваш браузер зберігає на жорсткому диску. Вони зберігають певну інформацію (наприклад, Ваша пріоритетна мова чи налаштування сайту), яку Ваш браузер може перенаправити нам під час наступного доступу до нашого веб-сайту (в залежності від терміну активності файлу Cookie).

Які Cookies ми використовуємо?

Ми розрізняємо дві категорії файлів Cookies: (1) функціональні файли Cookies, без яких функціональність нашого веб-сайту буде зменшена, та (2) додаткові файли Cookies, що використовуються, наприклад, для аналізу веб-сайту і маркетингових цілей. Наступна таблиця містить докладний опис додаткових файлів Cookies, які ми використовуємо:

Назва Призначення та зміст Термін активності Провайдеp
Веб-аналіз за допомогою Google Веб-аналіз за допомогою

Google Ці файли довільно згенеровують ідентифікатор (ID) вашого пристрою, який дозволяє нам розпізнати пристрій при наступному візиті. Для більш детальної інформації Веб-аналізу за допомогою Google, будь ласка, дивіться розділ нижче.

6 місяців Google Inc.
Онлайн поведінкова реклама із Google Онлайн поведінкова реклама Google

Ці файли довільно згенеровують ідентифікатор (ID) вашого пристрою, який дозволяє нам та Google розпізнати пристрій при наступному візиті. Для більш детальної інформації онлайн поведінкової реклами за допомогою Google, будь ласка, дивіться розділ нижче.

Визначається Google Google Inc.
Онлайн поведінкова реклама із Facebook Онлайн поведінкова реклама Facebook

Ці файли довільно згенеровують ідентифікатор (ID) вашого пристрою, який дозволяє нам та Facebook розпізнати пристрій при наступному візиті. Для більш

Визначається Facebook Facebook

За умови вашої згоди

Ми використовуємо опціональні файли Cookies тільки після отримання вашої попередньої згоди у наступному порядку. Під час вашого першого відвідання нашого Веб-сайту з’явиться банер інформацією про використання опціональних файлів Cookies. Якщо ви надаєте згоду, не деативуючи використання файлів Cookies, ми розміщуємо файли Cookies на вашому комп’ютері, а банер не з’являтиметься знову, поки файлів Cookies ввімкнені. Після закінчення терміну дії файлів Cookies, або якщо ви самостійно видалите їх, банер з’являтиметься знову під час вашого наступного відвідання нашого Веб-сайту.

Як запобігти встановленню файлів Cookies

Звичайно ж, ви можете користуватися нашим Веб-сайтом без встановлення файлів Cookies. Ви можете в будь-який момент налаштувати або повністю деактивувати використання файлів Cookies у вашому браузері. Це може однак призвести до обмеження функціоналу або негативно вплинути на зручність користування нашим веб-сайтом. У будь-який момент ви можете відмовитися від встановлення опціональних файлів Cookies, використовуючи відповідну функцію відмови, вказану в таблиці. вище

Веб-аналіз із Google

Наш сайт використовує сервіс веб-аналізу Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, США («Google»). Google буде аналізувати ваше використання нашого сайту від нашого імені. Для цієї мети ми використовуємо файли Cookies, які більш детально описані у таблиці вище. Інформація, зібрана Google в зв’язку з використанням нашого веб-сайту (наприклад, посилання на URL нашої веб-сторінки, яку ви відвідуєте, тип вашого браузера, ваші налаштування мови, вашої операційної системи, розширення вашого екрану) буде передаватися на сервер Google в США, де вона буде зберігатись і аналізуватись. Відповідні результати потім будуть доступні нам в анонімній формі. Під час цього процесу, ваші дані про використання не будуть прив’язані до вашої повної IP-адреси. Ми активували на нашому сайті IP анонімні функції, запропоновані Google, в результаті чого останні 8 цифр (типу IPv4) або останні 80 біт (тип IPv6) Вашої IP-адреси видаляються. Крім того, Google є сертифікованим у ЄС-США Privacy Shield, що забезпечує належний рівень захисту даних, що обробляються Google в США. Ви можете відкликати свою згоду на використання веб-аналізу в будь-який час або шляхом завантаження та установки Google Browser Plugin (плагін для браузера), або керуючи перемикачем розміщеного в таблиці вище, в якому знаходиться деактивуючий файл Cookie. Обидва варіанти будуть зупиняти використання веб-аналізу тільки якщо Ви використовуєте браузер, на якому встановлений плагін, або якщо ви не видалите деактивуючий файл Cookie.

Онлайн поведінкова реклама із Google

Наш сайт використовує сервіс онлайн поведінкової реклами Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, США («Google») Google буде аналізувати ваше використання нашого сайту. Для цієї мети ми використовуємо файли Cookies, які більш детально описані у таблиці вище. Інформація, зібрана Google в зв’язку з використанням нашого веб-сайту (наприклад, посилання на URL нашої веб-сторінки, яку ви відвідуєте, тип вашого браузера, ваші налаштування мови, вашої операційної системи, розширення вашого екрану) буде передаватися на сервер Google в США, де вона буде зберігатись і аналізуватись. Ми та наш партнер Google будемо використовувати цю інформацію, щоб краще адаптувати нашу рекламу до вас та ваших інтересів, обмежити кількість показів однієї реклами, оцінити ефективність рекламних кампаній та краще зрозуміти поведінку відвідувачів після того, як вони переглянули певну рекламу. Коли ви відвідуєте інший веб-сайт так званої «Медійної мережі Google», на основі інформації, зібраної на нашому веб-сайті, вам можуть бути представлені індивідуальні спливаючі вікна з урахуванням ваших інтересів. Google є сертифікованим у ЄС-США Privacy Shield, що забезпечує належний рівень захисту даних, що обробляються Google в США. Ви можете відкликати свою згоду на таку передачу інформації до Google з метою використання онлайн поведінкової реклами в будь-який час або шляхом завантаження та установки Google Browser Plugin (плагін для браузера), який запропогований Google, або керуючи перемикачем розміщеного в таблиці вище, в якому знаходиться деактивуючий файл Cookie. Обидва варіанти будуть зупиняти використання онлайн поведінкої реклами тільки якщо Ви використовуєте браузер, на якому встановлений плагін, або якщо ви не видалите деактивуючий файл Cookie. Google несе відповідальність за обробку ваших персональних даних, які Google збирає безпосередньо з нашого веб-сайту для надання послуг онлайн-поведінкової реклами. Оскільки ми не контролюємо персональні дані, що збираються та обробляються третіми сторонами, ми не можемо надати обов’язкову інформацію щодо обсягу та мети такої обробки ваших персональних даних. Тому, відвідайте інформацію Google про конфіденційність даних, щоб отримати додаткову інформацію про те, як Google обробляє ваші персональні дані та як довго. На момент підготовки цього положення про конфіденційність інформація Google була доступна в Правилах захисту даних Google для реклами.

Онлайн поведінкова реклама із Facebook

Наш сайт використовує сервіс онлайн поведінкової реклами Facebook Ireland Ltd., площа Гранд-Канал 4, гавань Гранд-Канал, Дублін 2, Ірландія (використовуючи Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, США як субпроцесор) („Facebook“) Facebook буде аналізувати ваше використання нашого сайту. Для цієї мети ми використовуємо файли Cookies, які більш детально описані у таблиці вище. Інформація, зібрана Facebook в зв’язку з використанням нашого веб-сайту буде передаватися на сервер Facebook в США, де вона буде зберігатись і аналізуватись. Така інформація включає посилання на URL, тип вашого браузера, ваші налаштування мови, вашої операційної системи, розширення вашого екрану, та додаткову інформацію залежно від реалізованих піксельних подій (наприклад, «покупка»: обробляє тип, ідентифікатор та номер вибраного товару, а також платіжну інформацію та валюту; «пошук»: обробляє рядок пошуку, коли ви шукаєте товар на наш веб-сайт; «переглянути вміст»: обробляє ідентифікатор вмісту, назву, тип, валюту та вартість). Ми та наш партнер Facebook будемо використовувати цю інформацію, щоб краще адаптувати нашу рекламу до вас та ваших інтересів, обмежити кількість показів однієї реклами, оцінити ефективність рекламних кампаній та краще зрозуміти поведінку відвідувачів після того, як вони переглянули певну рекламу. Коли ви відвідуєте вашу вашу хроніку Facebook інший веб-сайт медійної мережі Facebook (так звана «Мережа Аудиторії»), на основі інформації, зібраної на нашому веб-сайті, вам можуть бути представлені індивідуальні канали з урахуванням ваших інтересів. Facebook Inc. є сертифікованим у ЄС-США Privacy Shield, що забезпечує належний рівень захисту даних, що обробляються Facebook в США. Ви можете відкликати свою згоду на таку передачу інформації до Facebook з метою використання онлайн поведінкової реклами в будь-який час керуючи перемикачем розміщеного в таблиці вище, в якому знаходиться деактивуючий файл Cookie. Цей вибір буде зупиняти передачу інформації до Facebook тільки якщо Ви не видалите деактивуючий файл Cookie. Facebook несе відповідальність за обробку ваших персональних даних, які Facebook збирає безпосередньо з нашого веб-сайту для надання послуг онлайн-поведінкової реклами. Оскільки ми не контролюємо персональні дані, що збираються та обробляються третіми сторонами, ми не можемо надати обов’язкову інформацію щодо обсягу та мети такої обробки ваших персональних даних. Тому, відвідайте інформацію Facebook про конфіденційність даних, щоб отримати додаткову інформацію про те, як Facebook обробляє ваші персональні дані та як довго. На момент підготовки цього положення про конфіденційність інформація Facebook була доступна в Політиці Приватності.

Зовнішні сервіси або контент на нашому Веб-сайті

Наш Веб-сайт включає послуги третіх сторін та /або їх контент. Коли ви користуєтесь такими послугами третьої сторони або коли контент третьої сторони відображується на екрані, з технічних причин між вами та відповідним постачальником послуг відбувається обмін даними. Відповідний постачальники послуг або контенту може також обробляти ваші дані для своїх власних додаткових цілей. У межах нашої обізнаності, ми налаштували послуги та контент постачальників, які обробляють дані для власних цілей, таким чином, щоб комунікація для інших цілей, окрім представлення їх послуг або контенту на нашому Веб-сайті, блокувалася, або обмін інформацією відбувався тільки у випадку, коли ви вже раніше самостійно користувалися відповідними послугами. Разом з тим, ми не контролюємо дані, які були зібрані чи оброблені третіми сторонами, ми не вповноважені надавати інформацію прив’язки, пов’язану з обсягом та метою такої обробки ваших даних. Для отримання більш детальної інформації щодо обсягу, мети такого збору, а також обробки ваших даних, будь-ласка, зверніться до положень про конфіденційність постачальників послуг, чиї послуги та/або контент включено до Веб-сайту, та які несуть відповідальність за захист ваших даних у наступному контексті:

  • Кнопка Facebook «Поділитися»
  • Кнопка Google+ «Поділитися»
  • YouTube Відео

Передача персональних даних для замовленої обробки

Для обробки ваших персональних даних ми певною мірою будемо використовувати спеціалізованих підрядників послуг. Такі підрядники ретельно відбираються і регулярно контролюються нами. Відповідно до відповідних угод про обробку даних, вони будуть обробляти персональні дані лише за нашими інструкціями та суворо відповідно до наших директив.

Інформація щодо ваших прав

Ви маєте наступні загальні права відповідно до застосовного законодавства про захист персональних даних:

  • право вимагати виправлення, видалення чи обмеженої обробки своїх персональних даних;
  • в будь-який час в майбутньому, скасувати свою згоду на збір, обробку та використання персональних даних, окрім випадків, передбачених законодавством;
  • отримувати інформацію про умови надання доступу до своїх персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
  • вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  • інші права, передбачені ЗУ «Про захист персональних даних»

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, зверніться до розділів вище, що описують обробку персональних даних на основі вашої згоди. Якщо ви бажаєте скористатися своїми правами, надішліть запит на контакт, зазначений нижче. (-> Контакт).

КОНТАКТНА інформація

При виникненні будь-яких запитань щодо захисту персональних даних, будь ласка, надішліть нам електронного листа olga.banar@bayer.com або зверніться до спеціаліста із захисту персональних даних нашої компанії за нижченаведеною адресою:

Відповідальний з питань захисту даних
ТОВ «Монсанто Україна»
вул. Верхній Вал, 4-Б
Київ, 04071, Україна

Внесення змін до Положення про конфіденційність

Ми можемо періодично оновлювати наше Положення про конфіденційність. Оновлення, які стосуються нашого Положення про конфіденційність, будуть публікуватися на цьому веб-сайті. Всі зміни набувають чинності з моменту їх публікації у нашому веб-сайті. Отже, ми рекомендуємо вам регулярно відвідувати веб-сайт, щоб отримувати актуальну інформацію про можливі оновлення.

Задай питання експерту